Oplaadbare tafellampen

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Oplaadbare tafellampen zijn draagbare lampen die voorzien zijn van oplaadbare batterijen in plaats van elektriciteit uit het stopcontact. Ze zijn handig omdat er geen draden in de weg hangen en gemakkelijk kunnen verplaatst worden. Daarnaast kunnen ze zowel binnen als buiten (als ze voldoende weerbestendig zijn) gebruikt worden. Ze zijn vooral handig wanneer er geen directe toegang is tot stopcontacten zoals op een buitenterras of een camping. Hieronder vindt u enkele kenmerken en aspecten waaraan een oplaadbare tafellamp moet voldoen.

Autonomie van oplaadbare tafellampen

De autonomie van een oplaadbare tafellamp is de tijd die een lamp kan blijven branden bij een volledig opgeladen batterij voordat ze opnieuw moet worden opgeladen. Deze autonomie varieert van lamp tot lamp en de modus van de lichtintensiteit. Bij oplaadbare tafellampen hebt u vaak de keuze om de lichtintensiteit te regelen in verschillende standen. Over het algemeen kan een oplaadbare lamp meerdere uren blijven branden. De laadtijd kan ook meerdere uren in beslag nemen, alnaargelang het vermogen van de lamp en de autonomie.

Praktische toepassingen van oplaadbare tafellampen

Zoals gezegd zijn oplaadbare tafellampen handig om te gebruiken op plaatsen waar er geen elektriciteit voorhanden is. Daarnaast zijn deze lampen gemakkelijk te verplaatsen waardoor ze ook kunnen gebruikt worden als bedlampje of als bureaulamp. Ook als buitenlamp zijn ze heel praktisch maar daarvoor moeten ze weerbestendig zijn. Ze zijn immers vaak voorzien van een touch dimmer waarmee u de lamp kunt dimmen in verschillende stappen met de vinger.

Soorten oplaadbare tafellampen

Er bestaan oplaadbare tafellampen in verschillende stijlen. Zo zijn er moderne tafellampen die ook voorzien zijn van allerlei moderne functies zoals een touch dimmer (om de lichtintensiteit via de vinger te regelen) of een aanpasbare lichtkleur. Kies de stijl van de tafellamp in functie van de uitstraling van de woning. Hebt u een terras op een loft? Dan kan een vintage tafellamp mooi uitkomen.

Kies ook een kleur die past bij het interieur. Indien u over een donker interieur beschikt, is een zwarte tafellamp aangewezen. Een glazen tafellamp past in de meeste interieurs.

Wat zijn de voordelen van een geïntegreerde LED module bij een oplaadbare tafellamp?

Veel draadloze tafellampen zijn uitgerust met een geïntegreerde LED module. Zo’n LED module is een chip die een traditionele LED lamp vervangt. De voordelen hiervan zijn legio. Zo kan de lamp compact gemaakt worden waardoor ze gemakkelijk verplaatst kan worden. Daarnaast is de levensduur van zo’n LED module heel lang. Gemiddeld gaat deze 30.000 tot 50.000 uren branden omdat de koeling hiervan goed is. Tenslotte zijn er veel meer mogelijkheden met zo’n LED module. Bij veel tafellampen is een touch dimmer aanwezig waarbij de lichtintensiteit gemakkelijk kan geregeld worden met een druk op een knop. Maar ook zijn er soms opties om de lichtkleur aan te passen. De mogelijkheden om ze waterbestendig te meken zijn ook groter bij een geïntegreerde LED module dan bij een tafellamp met vervangbare lamp. De LED module kan immers veel beter afgedekt worden dan een lamp die ingedraaid moet worden in een fitting.

Koop uw oplaadbare tafellamp bij leddepot

Leddepot is specialist in bedrijfsverlichting. Onze expertise bestaat er in om exact de correcte lichtbron aan te leveren zodat u zeker bent dat het aangekochte materiaal perfect bij uw noden past. We hebben hierboven al aangegeven welke regels u in acht moet nemen om uw bestaande armaturen te vervangen door LED. Geraakt u er niet uit of start u met een nieuw gebouw, contacteer ons dan gerust. We kunnen u dan bijstaan in uw keuze. In sommige gevallen kunnen we ook een lichtstudie doen.

We willen dat u tevreden bent en daarom bieden we de beste prijzen voor de beste kwaliteit aan. We zijn overtuigd van onze producten en bieden een waarborg van 2 jaar.

Als klant staat u bij ons centraal. Hebt u vragen over bepaalde producten of wilt u meer weten over ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren op [email protected] of op het telefoonnummer +32 9 277 45 50 teneinde meer informatie te bekomen over oplaadbare tafellampen.