LED panelen vierkant

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1

Wenst u moderne verlichting, maar ook verlichting die voor iedere interieurstijl geschikt is? Dat is nog best wel lastig. Sommige lampen bestaan uit een zeer aansprekende armaturen die misschien niet bij uw stijl past. Daarnaast kunt u problemen krijgen als een armatuur teveel in de weg hangt of als u er gewoonweg geen ruimte voor heeft. Met LED panelen weet u altijd dat u goed zit. LED panelen zijn een moderne vorm van verlichting. U profiteert hiermee van ontzettend veel licht en ze hangen nooit in de weg. Sterker nog, LED panelen zijn strak op of in het plafond weggewerkt, zodat ze nooit hinderlijk zijn.

Waarom is een LED paneel handig?

Kenmerk van LED panelen is het tijdloze uiterlijk en de grote hoeveelheid licht die ze uitstralen. Een LED paneel kan in vrijwel ieder interieur aangebracht worden zonder dat dit afbreuk aan het interieur doet. Mede door het grote oppervlak van het paneel geniet u van een veel lichtopbrengst op een groot oppervlak. Een LED tegel bestaat uit een plaat plexiglas met een kader. In het kader zitten de LED lampjes die het gehele oppervlak gelijkmatig verlichten. Tevens is er witte folie aanbracht. U kijkt dus nooit als de verlichting uitgeschakeld is in een donker vlak. LED panelen zijn in diverse formaten verkrijgbaar en zijn een ideaal alternatief voor de klassieke inbouw TL-buizen die vaak in kantooromgevingen gezien worden.

De voordelen van LED panelen

LED panelen hebben vele voordelen. Ten eerste is er natuurlijk het strakke uiterlijk. Hoe groot de LED panelen ook zijn, ze blijven altijd compact door dat de dikte maar enkele millimeters is. Ze gaan hierdoor volledig in het plafond op. Dit is helemaal het geval als u kiest voor ingebouwde LED panelen. Het oppervlak zorgt ervoor dat u een veel breder bereik heeft dan met bijvoorbeeld inbouwspots of andere lichtpunten. Omdat er LED lampjes in het paneel zijn verwerkt, verbruikt u met veel licht toch maar zeer weinig energie. U zult enorm besparen ten opzichte van conventionele verlichting. Aangezien LED lampjes een zeer lange levensduur hebben, zult u nooit last hebben dat er een lampje uitvalt. Uiteraard mag ook het onderhoud niet vergeten worden, want onderhoud heeft u hier nauwelijks aan. U zult af en toe een doekje moeten gebruiken om het gladde oppervalk schoon te maken en daarmee houdt het onderhoud al op.

Waarom kiezen voor LED panelen in het vierkant?

LED panelen zijn in diverse vormen te verkrijgen. Ronde LED panelen lijken erg op de standaard inbouwspots, maar zullen misschien niet in ieder interieur goed uitkomen. Kiest u voor vierkante LED panelen, dan kiest u voor strakke en moderne verlichting. De vierkante vorm past uitstekend in een moderne en minimalistische interieurstijl waar geen ronde vormen voorkomen. Vierkante LED panelen zijn dan bij uitstek de beste vorm om te gebruiken. In de meer klassieke interieurstijlen kunt u overigens ook voor LED panelen in het vierkant kiezen. Juist in deze interieurstijlen worden ronde en sierlijke vormen gebruikt. Met een LED paneel in vierkante vorm doorbreekt u dit, waardoor het een blikvanger wordt in de kamer.

Inbouw of opbouw?

Bij uw keuze kunt u kiezen uit LED panelen voor inbouw of LED panelen voor opbouw. In de werking zal geen verschil zitten tussen beide types. Hoewel u met een opbouw LED paneel al een zeer strakke uitstraling bereikt, is dit met een LED paneel inbouw nog meer. Een inbouw LED paneel kunt u vergelijken met een inbouwspot. Deze worden in het plafond ingebouwd. Een rand om het paneel zal het geheel strak afwerken. Maar het is nu eenmaal niet altijd mogelijk om LED panelen in te bouwen. U heeft bijvoorbeeld geen inbouwplafond en dit is ook niet te realiseren of de ruimte is te klein. In dit geval is er geen man overboord, want met opbouw LED panelen bereikt u hetzelfde effect. Mede door de minimale dikte zal het nooit ver van het plafond afkomen en blijft de strakke uitstraling behouden.

Welke kleur kiest u?

Heeft u mooie LED panelen in het vierkant gevonden? Dan moet u nog bepalen welke kleur u kiest. Het gaat dan om de kleur van het kader of de rand. Wilt u het LED paneel subtiel aanwezig laten zijn in de ruimte? Kiest u dan voor witte LED panelen. Op een wit plafond zullen de LED panelen niet meer opvallen. Kiest u juist voor zwarte LED panelen op een wit plafond, dan werkt dit contrasterend. Uiteraard kunnen LED panelen in zowel wit als zwart ook mooi staan op andere kleuren plafonds. Voor een industriële interieurstijl kunt u ook kiezen voor grijze LED panelen.

Dimbare LED panelen

Heeft u op sommige plekken diverse soorten verlichting nodig? Denkt u aan een zithoek of eettafel waar u soms behoefte heeft aan felle verlichting en soms aan sfeerverlichting. Dan is het mogelijk om te kiezen voor LED panelen die dimbaar zijn. U kiest dan gewoon de verlichtingssoort welke u op dat moment nodig heeft. Overigens bepaalt u met uw LED panelen vierkant zelf de kleur van het licht. Op plekken waar u veel verlichting nodig heeft kiest u voor koud wit of normaal wit, terwijl op sfeervolle plekken in huis met warm wit meer sfeer bereikt.

 

Koop uw vierkante LED panelen bij leddepot

LED depot is specialist in verlichting voor de industrie. Onze expertise bestaat er in om exact de correcte lichtbron aan te leveren zodat u zeker bent dat het aangekochte materiaal perfect bij uw noden past.  We garanderen u de beste prijs voor de beste kwaliteit. Al onze producten hebben een waarborg van 2 jaar.

Twijfelt u of wil u meer informatie over bepaalde producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren op [email protected] of op het telefoonnummer + 32 9 277 45 50 teneinde meer informatie te bekomen over onze LED panelen in het vierkant.