LED panelen rond

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1

Wilt u verlichting hebben dat mooi is weggewerkt, zonder armaturen en dat in ieder interieur past? Dan komt u al snel bij inbouwspots uit. Inbouwspots worden strak in het plafond weggewerkt, waardoor ze nooit in de weg hangen en u toch optimaal van voldoende licht profiteert. Maar inbouwspots zijn in de regel kleine lichtpunten. U zult meerdere inbouwspots bij elkaar moeten plaatsen om toch een groot oppervlak te verlichten. Een goed alternatief voor inbouwspots zijn LED panelen. LED panelen zijn in de regel groter dan inbouwspots, waardoor u aan één LED paneel al voldoende heeft.

Waarom kiezen voor LED panelen?

LED panelen zijn te verkrijgen in diverse vormen en afmetingen. Hierdoor heeft u veel meer mogelijkheden dan met bijvoorbeeld inbouwspots. Uiteraard zijn inbouwspots ook in andere vormen en formaten te verkrijgen, LED panelen zullen betreffende het formaat altijd winnen. Tevens zijn ze een nieuwe moderne vorm van verlichting. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van LED lampen. U profiteert met LED panelen altijd van een flinke energiebesparing en een zeer lange levensduur. Wilt u een groot oppervlakte verlichten, dan kan dit al met één LED paneel. Grote rechthoekige LED panelen zijn een uitstekend alternatief in kantooromgevingen waar gebruik gemaakt wordt van TL-buizen. De uitstraling van LED panelen is tijdloos en strak, zonder verdere toevoegingen van armaturen of andere vormen. Hierdoor zijn ze zowel te plaatsen in klassieke als moderne interieurs.

Hoe werken LED panelen?

De LED lampjes in LED panelen zijn zoals velen denken niet direct achter het paneel geplaatst. Hiermee zou dan geen mooie egale belichting worden bereikt. De LED lampjes zijn aangebracht in het kader, dus aan de zijkanten. Het plexiglas paneel zelf bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde deukjes. Dit is niet voor niets gedaan. Het licht uit de LED lampjes schijnt ‘rechtdoor’. De deukjes zorgen ervoor dat de lichtstraal afgebogen wordt en het licht naar beneden schijnt. U profiteert daarmee volop van een egale verlichting en er gaat geen licht verloren. Dit is bij veel andere verlichtingssoorten wel het geval. Denkt u aan TL-buizen. Hier verliest u licht mee, doordat er ook onnodig naar boven en de zijkanten licht wordt uitstraalt. Met LED panelen schijnt het licht ook daadwerkelijk waar u het wilt hebben, namelijk naar beneden.

LED panelen in rond formaat voor ieder interieur

Wilt u LED panelen die het dichtst in de buurt komen van inbouwspots? Met ronde LED panelen zet u de juiste stap. LED panelen in ronde vorm zijn een slag groter dan standaard inbouwspots, maar u bereikt hier hetzelfde effect mee. Rond kan in vrijwel ieder interieur, maar vooral in klassiek ingerichte interieurs of een landelijk interieur. De sierlijke en ronde vormen die in deze interieurstijlen gebruikt worden komen terug in de ronde LED panelen. Heeft u juist niets met ronde vormen en bijvoorbeeld een modern interieur, dan kunt u gaan voor vierkante LED panelen. Maar laat u niet afschrikken door een rond LED paneel. Ondanks de strakke belijning van uw moderne interieur zullen LED panelen in rond formaat juist een opvallend element zijn.

LED panelen inbouw of opbouw?

Met LED panelen kunt u kiezen uit inbouw LED panelen en opbouw LED panelen. Het spreekt voor zich dat dit de wijze van aanbrengen betreft. LED panelen voor inbouw worden in een verlaagd plafond ingebouwd, net zoals met inbouwspots het geval is. Ze zijn mooi weggewerkt in het plafond en zullen hierdoor nooit in de weg hangen. Overigens nemen LED panelen voor opbouw ook nauwelijks ruimte in. De dikte is hooguit enkele millimeter, waardoor ze weliswaar niet ingebouwd, toch mooi weggewerkt zijn en voor een strak plafond zorgen. Een voordeel bij opbouw LED panelen is dat u ze altijd kunt verplaatsen als dit nodig mocht zijn.

Kies de juiste kleur LED panelen

De kleur van het kader of de rand van uw LED panelen is belangrijk. Hiermee kunt u de gewenste uitstraling van de LED panelen bepalen. Wenst u een moderne uitstraling en mogen uw LED lampen best wel gezien worden? Dan maakt u met zwarte LED panelen de juiste keuze. LED panelen in het zwart zijn uitermate geschikt in moderne en strakke omgevingen. Juist doordat in een modern interieur wit vaak de hoofdkleur is, zal zwart een mooie contrasterende uitstraling hebben. Witte LED panelen zijn daarentegen weer heel geschikt om ze onzichtbaar in of aan het plafond te monteren. Met een wit plafond zal de witte rand en het witte paneel nauwelijks opvallen. Voor een iets meer industrieel uiterlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor grijze LED panelen.

Bepaal zelf de hoeveelheid licht van uw LED panelen rond

LED panelen zijn zeer geschikt om te plaatsen op plekken waar u behoefte heeft aan diverse soorten verlichting. Bij de eettafel heeft u tijdens de maaltijd of bij het werken meer licht nodig dan wanneer u met vrienden en een glas wijn rondom de tafel zit. Met dimbare LED panelen schakelt u zelf de sterkte van het licht in. Fel licht als u gaat eten en als u niet van de eettafel gebruik maakt en u dimt het licht tot sfeerverlichting als u met visite om de tafel aanschuift.

 

Koop uw ronde LED panelen bij leddepot

LED depot is specialist in verlichting voor de industrie. Onze expertise bestaat er in om exact de correcte lichtbron aan te leveren zodat u zeker bent dat het aangekochte materiaal perfect bij uw noden past.  We garanderen u de beste prijs voor de beste kwaliteit. Al onze producten hebben een waarborg van 2 jaar.

Twijfelt u of wil u meer informatie over bepaalde producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren op [email protected] of op het telefoonnummer + 32 9 277 45 50 teneinde meer informatie te bekomen over onze LED panelen in het rond.